Besøg Røde Kors til Aktive Seniordage i Lyngby-Taarbæk

Besøg Røde Kors til Aktive Seniordage i Lyngby-Taarbæk

Frivilligt arbejde er ofte en del af et sundt og aktivt seniorliv. Kom og besøg vores stand til Aktive Seniordage 2024 og hør meget mere om, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv og for andre.

Aktive Seniordage 2024 i Lyngby-Taarbæk løber af stablen fra d. 7.-14. juni. Her er Røde Kors Lyngby-Taarbæk naturligvis på plads.

En stor del af vores godt 500 nuværende frivillige er kvinder og mænd i den modne alder. Mange af dem har forladt arbejdsmarkedet og bruger nu deres seniorliv på noget, der giver mening.

De gør hver dag en kæmpe indsats for at hjælpe andre mennesker i deres lokalområde - og får selv meget igen ved at være en del af et fællesskab, hvor de skaber venskaber på tværs af alder, køn og baggrund.

 

Kom og besøg os fredag d. 7. juni

Er du interesseret i, hvordan du kan gøre en forskel som frivillig? Så kom forbi vores stand i Lyngby Idrætsby fredag d. 7. juni.

Her kan du bl.a. møde frivillige fra Besøgsvennerne, Vågetjenesten, Nørklerne samt vores genbrugsbutikker, som meget gerne fortæller om deres erfaringer og glæder ved frivilligt arbejde.

Læs hele programmet for Aktive Seniordage 2024 her.