Besøgsvenner

BESØGSVENNERNE I RØDE KORS LYNGBY-TAARBÆK

Vores besøgsvenner er helt almindelige mennesker; pensionister, unge, mennesker i arbejde og studerende. De er frivillige i Røde Kors Lyngby-Taarbæk med lyst til at gøre en forskel for andre.

De kommer på besøg i private hjem, på plejehjem og bosteder og har altid relationen og nærværet for øje, når de er på besøg.

Besøgsvennerne har tavshedspligt, og vi gør meget ud af at finde en besøgsven, der passer til dig.

 

HVORFOR SKAL DU HAVE EN BESØGSVEN?

Følelsen af ensomhed kan ramme alle og af forskellige grunde.

Måske føler du dig ensom, fordi dine venner er faldet fra, eller fordi din familie er langt væk? Måske har du svært ved at komme ud blandt andre, eller måske mangler du en at tale med om stort og småt – om hverdagen og livet?

Et hyggeligt og nærværende besøgsvenskab kan blive et af ugens højdepunkter.

 

HVAD KAN I LAVE – OG HVOR OFTE?

I bestemmer selv, hvor ofte I vil ses, og hvordan I helst vil bruge jeres tid sammen – som regel en time eller to om ugen.

I kan mødes over en kop kaffe og en snak om hverdagen og livet, kigge i fotoalbum og dele livets historier, hygge jer med et spil kort eller andre spil, spise sammen - evt. lave mad sammen.

Hvis I har mulighed for det, kan I kombinere besøgene med aktiviteter uden for hjemmet; by- og skovture, cafébesøg, fællesspisning med andre, udflugter og andet, I har lyst til.

VIL DU VIDE MERE?

Vil du høre mere om muligheden for at få en besøgsven eller selv blive frivillig?

Så er du velkommen til at ringe/skrive til Mona Berthelsen på 61120408 eller lyngby.al.besoeg@rodekors.dk.

HVAD GØR VI ELLERS?

I Røde Kors Lyngby-Taarbæk har vi masser af andre aktiviteter og lige så mange muligheder for at blive frivillig. Det kunne måske være noget for dig?

Hvis du allerede har fundet en aktivitet for dig, skal du endelig bare kontakte os.