Førstehjælpskurser

Vælg din kategori

Vi har samlet de kurser, der passer bedst til dig, uanset om du er privatperson, virksomhed, forening, sportsklub o.a. Kontakt os via email på lyngby.best6@rodekors.dk.

Privatpersoner

Skoler og institutioner

Sportsklubber og spejdere

 

Undervisningen

På kurserne får I både teoretisk og praktisk undervisning i at håndtere vanskelige situationer og ulykker i fællesskab, så I kan handle sikkert og hurtigt, hvis en kollega pludselig falder om med hjertestop og skal genoplives.

Undervisning i førstehjælp skaber tryghed for medarbejderne og er med til at styrke det sociale netværk.

Ved at lære førstehjælp sender I samtidig et vigtigt signal både internt og til verden omkring jer om, at I tager ansvar – ikke blot for hinanden, men også i et bredere samfundsperspektiv.

Det praktiske

Røde Kors Førstehjælp sørger for alt udstyr og samtlige undervisningsmaterialer – I skal bare have et lokale og evt. let forplejning klar.

For alle holdene gælder, at der må være maks. 16 deltagere per hold/instruktør. Dog kan der afvikles større hold ved at have flere instruktører.

Der kan undervises på dansk og engelsk, på alle dage og på alle tidspunkter af døgnet, således at det passer jeres arbejdsdag bedst muligt.

Undervisningssted

Virksomheden stiller et passende lokale til rådighed, hvor der er stole og eventuelt borde samt gulvplads til praktiske øvelser.

Der skal forventes at være muligt at lave gulvøvelser på ca. 4 m2 per gruppe af 4 personer, altså 4x4 m2 fordelt.

Har I ikke adgang til egnet undervisningslokale, har vi mulighed i vores lokaler.

????

Kursister i 2023

????

Virksomheder Undervist

????

Diplomer Udskrevet

????

Dygtige Instruktører