Leder og frivillige søges til Det Sociale Komfur

Leder og frivillige søges til Det Sociale Komfur

Har du lyst til at være med til at starte en helt ny aktivitet op for borgere i kommunen, der står uden for fællesskabet og mangler et netværk? Så har Røde Kors i Lyngby-Taarbæk brug for dig.

Det Sociale Komfur er en helt ny aktivitet under opstart, som åbner i Røde Kors Huset i Virum slut april.

Her samles frivillige og deltagere om indkøb, madlavning og spisning. Den gode stemning opstår, når mennesker mødes omkring et måltid. Her er hyggelige omgivelser, hvor man føler sig værdsat.

 

Opgaver:

Som aktivitetsleder vil du, sammen med din aktivitetslederkollega, være med til at skabe indholdet i aktiviteten. Din opgave bliver også at planlægge, koordinere og sikre, at der er frivillige nok til de aftener, hvor vi har åbent. Du skal regne med at bruge 2-3 timer om ugen på opgaven.

Som frivillig vil du være med til at skabe en god stemning og sørge for, at alle deltagerne føler sig taget godt imod. Du er initiativrig og skal regne med at bruge 5-6 timer hver anden uge på opgaven (mellem 15.00 og 20.30).

Da der er tale om en helt ny aktivitet, vil du få medindflydelse på aktivitetens udformning og indhold.

 

Om dig:

Du er tolerant, anerkendende, omsorgsfuld og har menneskeligt overskud. Du skal være stabil og ansvarlig.

Hvis du kan se dig selv i rollen som aktivitetsleder eller frivillig - eller blot er blevet nysgerrig - så glæder vi os til at høre fra dig.

Send en mail til Hans Joensen på hanjoe@rodekors.dk. Du har også mulighed for at deltage på vores næste infomøde, hvis du vil vide mere.