108 familier fik julehjælp i Lyngby-Taarbæk

108 familier fik julehjælp i Lyngby-Taarbæk

108 familier var forbi Røde Kors Huset til julehygge og for bl.a. at modtage deres gavekort til COOP og Røde Kors Butik Lyngby.

Der var masser af julegaver og slikposer til børnene, da 108 familier lørdag d. 16. december lagde vejen forbi Røde Kors Huset på Kongevejen for at modtage deres julehjælp. Og i år var der også gaver til de ældre børn i alderen 14-18 år, hvilket blev modtaget med kyshånd.

De frivillige i Røde Kors Lyngby-Taarbæks aktivitet Julehjælp havde ligeså inviteret til julehygge for de, der havde lyst til at klippe julehjerter og spise småkager. Julepynten fik familierne selvfølgelig med hjem.

Børnene fik kakao og juice, og de voksne te eller kaffe. Gurli Steiness, aktivitetsleder for Julehjælpen, stod for arrangementet sammen med indsamlingsleder Sussi Cowan og forskellige venner og frivillige fra blandt andet Paradiset.

 

Handelslivet spædede til

Antallet af familier var i år cirka på samme niveau som i 2022. Her modtog 115 lokale familier julehjælp.

Igen i år rakte Julehjælpen ud til handelslivet i Lyngby med et ønske om gavedonationer til julehjælpen. Mange ville gerne hjælpe os med gaver og slik.

Blandt årets donorer var Lyngby Boldklub, PI-CPH, Bog og Idé, Magasin, Panduro Hobby og NETTO på Lyngby Hovedgade.