1.200 elever blev fejret med diplomer i førstehjælp

1.200 elever blev fejret med diplomer i førstehjælp

Samtlige elever på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium har i løbet af september og oktober lært, hvordan de udfører basal førstehjælp. Det blev fejret med overrækkelsen af en lang række meget velfortjente diplomer.

1.200 elever i alle aldre, som nu er klar til at træde til, hvis de ser en ulykke - og potentielt redde liv.

Det er resultatet af det hårde og ugelange arbejde, instruktører fra Røde Kors Lyngby-Taarbæk har udført på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium i Hørsholm. Her har de haft deres næste daglige gang for at lære skolens elever og personale, hvordan de udfører basal førstehjælp.

Det blev fejret onsdag d. 1. november med en lang række velfortjente diplomer til eleverne.

 

Det kan aldrig læres for tidligt

Ligeså var Røde Kors' generalsekretær Anders Ladekarl på talerstolen for at rose eleverne for deres indsats. Han pointerede også, hvor vigtigt det er, at selv børn i en meget ung alder lærer førstehjælp.

"Det kan aldrig læres for tidligt," lød det fra generalsekretæren.

Ambitionen fra førstehjælpen i Røde Kors Lyngby-Taarbæk er, at mange flere skoler i Nordsjælland skal følge NGG's eksempel.

Kontakt os på lyngby.al.forste@rodekors.dk, hvis du vil vide mere.