Mød de frivillige fra Café Hulen – fællesskabet for unge 20-35 år

Mød de frivillige fra Café Hulen – fællesskabet for unge 20-35 år

BOLETTE

Bolette er 27 år gammel og arbejder til dagligt som teknisk designer i et mindre firma i Holte.

I sin fritid elsker hun at være kreativ med alt fra syning og strik til projekter med ler, maling eller smykker.

Hun har derfor valgt at være tovholder fra krea-hjørnet i Café Hulen.

Bolette har altid haft en indstilling om, at selvom hun ikke har prøvet ting før, så springer hun direkte ud i det. Så mange af de kreative ting, hun kan, er 100% selvlærte, og hun lærer gerne fra sig.

Hun er med i Café Hulen, fordi hun selv har kæmpet med depression.

Derfor ved hun, hvor meget det betyder at kunne være et sted, hvor man ikke skal være noget bestemt for nogen, men bare koble af, evt. med nogle kreative sysler.

 

FABIAN

Fabian er 31 år gammel og arbejder som lærer i specialklasserækkerne. Han har mange aktiviteter, hvor han giver al sin fritid til at gøre verden til et bedre sted.

I sin fritid er han blandt andet meget involveret i bord- og live-rollespil. Han er samarit i Røde Kors, spejder/leder i DDS og underviser også i sejlads og curling.

Han er gået med i Café Hulen, fordi formålet med denne aktivitet er noget, han selv kan identificere sig med.

Fabian har nemlig selv kæmpet med ensomhed og qua hans rødder som halv dansker/tysker var det meget svært for ham at finde accept. Han kender til udfordringerne mht. at få skabt nære kontakter i det danske samfund.

Fabian er tovholderen for det sociale hjørne i Café Hulen. Her er der tid til snak, hygge og knytning af nye relationelle bånd via et parti skak, Matador eller et spil kort, alle kender - og helt op til mere dybdegående spil som 7 Wonders, Red Dragon Inn etc.

 

ZAHRA

Zahra er 19 år gammel og studerer til dagligt jura på Københavns Universitet. Hendes studie giver hende en del struktur i hverdagen, hvilket har fået hende til at søge efter nye ting hun kan lave, hvor hun kan få lov til at slå sig lidt mere løs i kreativiteten.

Hun har altid elsket at møde nye mennesker og gøre, hvad hun kan for at gøre denne verden til et bare lidt bedre sted, hvorfor hun også har valgt Café Hulen.

Café Hulen er for hende et projekt, hvor hun kan få lov til at udfolde sig både kreativt, men også socialt. Hun har allerede mødt en del nye mennesker og kan slet ikke vente med at møde flere.

Zahra står sammen med Bolette i Krea-hjørnet, hvor de er klar til at assistere og hygge om de kreative projekter, som kan få andre til at glemme stressen i hverdagen.

Det bedste, Zahra ved, er nemlig at kunne lukke verden lidt ude og få lov til at fordybe sig i noget, hvor ingen forventer noget af hende, og hvor hun bare får lov til at være i fred, mens hun stadig er social og hører gode røverhistorier.