Bliv frivillig-koordinator i Røde Kors Lyngby-Taarbæk

Bliv frivillig-koordinator i Røde Kors Lyngby-Taarbæk

I Røde Kors Lyngby-Taarbæk lægger vi stor vægt på, at de over 300 frivillige og ledere trives og føler, at de er med i et godt, frugtbart, og anerkendende fællesskab, hvor også diversitet er en væsentlig faktor.

Det bliver din opgave, som frivillig-koordinator, at understøtte dette.

Vi søger to frivillig-koordinatorer (ulønnet), som kan deles om opgaverne og supplere hinanden. I tilrettelægger selv, hvordan I fordeler opgaverne.

Om opgaverne

  • Rekruttering: Sammen med aktivitetslederne og bestyrelsen tilrettelægger du vores rekrutteringsaktiviteter, fx opslag på frivilligjob.dk, jobsamtaler og Informationsarrangementer.
  • Mangfoldighed: Du bidrager til at gøre vores aktiviteter, lokaler mm. til steder, hvor alle føler sig velkomne.
  • Rådgivning: Engang imellem får vi henvendelser fra folk, der gerne vil være frivillige, men endnu ikke har besluttet sig for en aktivitet. Her hjælper du dem med at finde frem til det, de brænder for.
  • Introduktion: Du er med til at sikre, at alle nye frivillige får en god introduktion til Røde Kors Lyngby-Taarbæk og kommer godt i gang med deres frivillige arbejde.
  • Frivilligpleje: Du er bl.a. med til at sørge for, at de frivillige får anerkendelse (f.eks. gennem årsnåle) og lave arrangementer for vores frivillige i og på tværs af vores aktiviteter, så vi sikrer en god sammenhængskraft.
  • Du hjælper med at frivillige, som stopper, får mulighed for at dele deres erfaringer og lyst til fortsat at være ambassadører for Røde Kors.

 

Om dig

Du er praktisk anlagt og god til at holde styr på aftaler og følge op enten via mail eller telefon. Du kan godt lide at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du er god til at skabe en god stemning omkring dig. Og så har du et godt blik for, hvordan vi kan organiserer fælles opgaver på en god måde.

Du vil få en god introduktion til opgaverne, og du vil også få mulighed for at deltage i temadage og kurser. Du kommer til at få hjælp og sparring fra bestyrelsen, kommunikationsgruppen og aktivitetslederne.

Om os

Lige nu har vi mere end et dusin sociale og andre aktiviteter. Og vi etablerer løbende nye aktiviteter og udvider de eksisterende til gavn for lokale medborgere, der trænger til en hjælpende hånd.

Vi er omkring 300 frivillige i Røde Kors Lyngby-Taarbæk. Vi er en del af Røde Kors i Danmark med over 30.000 frivillige.

Kontakt

Lyder dette som en opgave for dig, så tøv ikke med at kontakte Røde Kors Lyngby-Taarbæk til en uforpligtende samtale. Skriv til lyngby@rodekors.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!