MENTORERNE I RØDE KORS LYNGBY-TAARBÆK
Mentorerne er frivillige, der tilbyder fortrolig støtte til livets udfordringer – store eller små - gennem samtaler og 1-1-støtte. Er du droppet ud af uddannelsen, har du svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet igen, eller står du ved en korsvej og er i tvivl?
Mentorerne har tavshedspligt.
HVAD KAN EN MENTOR F.EKS. HJÆLPE MED?
• at finde nye veje, hvis du er droppet ud af uddannelsen, eller du har mistet dit job
• at hjælpe dig med dine udfordringer
• at finpudse dit CV eller lave et helt nyt
• at finde nye fællesskaber, der giver mening for dig
• at få hjælp til plan/struktur i dit videre forløb
HVOR TIT KAN DU MØDES MED DIN MENTOR?
Det aftaler du med din frivillige mentor. Vi anbefaler, at I mødes ca. hver 14. dag eller ringer sammen ca. én gang om ugen. Samtalerne kan finde sted i Røde Kors Huset på Kongevejen 192 i Virum eller et andet sted, som du foretrækker.
HVOR LÆNGE VARER STØTTEN?
Hvis du indgår i et forløb med en frivillig mentor, varer støtten oftest mellem 3-6 måneder. Nogle gange varer forløbene kortere eller længere tid. Det afhænger af, hvad du aftaler med din mentor. Mentor tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen finder I en form for jeres møder, der giver mening for jer begge.
Ønsker du at deltage i Røde Kors' øvrige aktiviteter, f.eks. i Lyngby-Taarbæk, så vil din mentor hjælpe dig med at finde en aktivitet, der giver mening for dig.
HVORDAN FÅR JEG EN MENTOR?
Skriv til Lars Anker på larank@rodekors.dk og fortæl kort, hvad din udfordring er. Så kontakter vi dig med henblik få at finde den rette mentor til dig.
VIL DU VIDE MERE?
Vil du høre mere om mentorerne eller muligheden for at blive frivillig mentor?
Så er du velkommen til at skrive til Lars Anker på larank@rodekors.dk.
HVAD GØR VI ELLERS?
I Røde Kors Lyngby-Taarbæk har vi masser af andre aktiviteter og lige så mange muligheder for at blive frivillig. Det kunne måske være noget for dig?
Hvis du allerede har fundet en aktivitet for dig, skal du endelig bare kontakte os.