Kom til foredrag med lokal forfatter og Røde Kors

Kom til foredrag med lokal forfatter og Røde Kors

Foredrag om "Den Brune Kuffert" af Anne Maria Nissen

Spændende foredrag med højtlæsning og den virkelige historie bag forfatter Anne Maria Nissens nye bog "Den Brune Kuffert", en fortælling om afsavn og familiesammenhold, krigens menneskelige omkostninger, stærke venskaber og kærlighed.

Bogen er stærkt knyttet til Røde Kors' historie og humanitære arbejde, ligesom den er inspireret af forfatterens egen familiehistorie.

Hvor: Kongevejen 165, 2830 Virum
Hvornår: torsdag d. 17. oktober kl. 19.00

Deltagelse er gratis, og alle interesserede er velkomne. Tilmeld dig/jer senest fredag d. 11. oktober ved at udfylde formularen herunder og angive, hvor mange du/I kommer. Vi sørger for let forplejning.

TILMELDING TIL FOREDRAG ER NU LUKKET

Om den Brune Kuffert

Anden Verdenskrig er slut, og Den Græske Borgerkrig er begyndt. En ung kvinde, Eva, flytter til Athen for at blive sygeplejerske. Med egne øjne oplever hun krigens rædsler, da hun efterfølgende yder hjælp i bjerglandsbyer, flygtningelejre og på et militærhospital som ansat i Røde Kors.

Hendes indsats under borgerkrigen bemærkes af Røde Kors’ ledelse, som udnævner hende til forstander for et sanatorie, der arbejder for at forebygge tuberkulose hos børn. Eva trives i arbejdet med børnene, men tvinges til at tage en beslutning, som vil ændre hendes liv, da hun møder en dansk ingeniør, der er udsendt som frivillig.

Tør hun satse alt på kærligheden og forlade sin familie, sine venner, sit gode job og den tilværelse, hun kender, for at følge ham til Danmark?

 

Om forfatteren

Anne Maria Nissen bor i Virum og har tidligere udgivet ”Min fars sidste rejse”, hvor hun fortæller om sine oplevelser og erfaringer med sin fars Alzheimer-sygdom. Bogen fik fire stjerner i Kristeligt Dagblad.

Hun er desuden frivillig i Røde Kors-butikken på Lyngby Hovedgade.