Røde Kors-butikken fejrer 10-års fødselsdag med konkurrencer

Røde Kors-butikken fejrer 10-års fødselsdag med konkurrencer

Én dag kan ikke gøre det, heller ikke to, så Røde Kors Butik Lyngby tager hele tre dage med fødselsdagsfejring i form af sjove konkurrencer med mulighed for at vinde rabatter og gavekort.Torsdag 11. november: Drej på lykkehjulet og find din rabatFredag 12. november: Træk et spillekort og find din rabatLørdag 13. november: Svar rigtigt på fem spørgsmål om Røde Kors og få muligheden for at vinde et gavekort. Vinderne trækkes kl. 14.På selve butikkens fødselsdag fredag d. 12. november bliver der desuden serveret bobler og chokolader fra kl. 14.Lørdag d. 13. november lukker butikken klokken 14, blandt andet for at være klar til at overrække 10-årsnåle til de frivillige, der har været med lige fra starten. Stort tillykke til Dorte, Edel, Birgid, Else, Jane, Susanna, Trine og butiksleder Rena.