55 familier i Lyngby-Taarbæk fik hjælp til en god jul

55 familier i Lyngby-Taarbæk fik hjælp til en god jul

Mens de fleste børn og voksne glæder sig til julen, er højtiden for mange udsatte familier ofte forbundet med ekstra store bekymringer. Der er ikke råd til julemiddag, juletræ eller gaver til børnene. For familierne, og ikke mindst for børnene, kan julen medføre en følelse af at stå helt udenfor.

Fra vores side er vi derfor glade for, at vi kunne bidrage til en god jul gennem Røde Kors' julehjælp, som vores frivillige i december delte ud til 55 familier i Lyngby-Taarbæk. En af de frivillige, Lis, besøgte i den forbindelse studiet hos Go' morgen Danmark for at fortælle om hjælpen.

"Julehjælpen betyder rigtig meget for familierne. Vi har så mange forventninger i december, og vi bliver bombarderet med reklamer om, hvor fint det hele skal være. Hvis man er trist i forvejen, kan man godt blive endnu mere trist over, at man ikke kan give sine børn det, man gerne vil," var hendes budskab til vært Michèle Bellaiche og resten af landet.

I 2020 bestod hjælpen af:

  • Gavekort på 800 kroner til Coop.
  • Gavekort på 200 kroner til Røde Kors Butik Lyngby.
  • Gavekort på 125 kroner til VinTema.
  • Reklame for Familienetværket i Lyngby-Taarbæk, hvor familier kan finde støtte og fællesskab året rundt.